Leftwich Kata Ankle OK, Pelatih Mula Berlainan

leftwich

Pemain tengah Jaguar Byron Leftwich dan jurulatih Jack Del Rio nampaknya berbeza pendapat mengenai kecederaan pergelangan kaki kiri pemain tengah itu.

Del Rio memaklumkan pergelangan kaki Leftwich 85 hingga 90 peratus sihat sementara Leftwich menganggapnya denda 90 mega888 hingga 95 peratus. Leftwich juga terus mengatakan bahawa dia tidak tahu apakah dia akan 100% cergas kerana tidak ada orang dalam pasukannya yang 100 persen.

Leftwich menolak semua yang mega888 oleh Del Rio pada 6 November 2006.

Leftwich menegaskan bahawa dia tidak mahu menjadi gangguan dan ingin melakukan segala yang mungkin untuk membantu pasukannya menang.

Del Rio telah menyatakan pada 6 November 2006 bahawa pergelangan kaki Leftwich tidak akan menjadi lebih baik sehingga dia berehat lama. Terdapat kemungkinan pembedahan.

Walau bagaimanapun, Leftwich menolak tuntutan ini. Dia mengatakan bahawa doktor tidak memberitahunya. Dia fikir pergelangan kakinya semakin baik atau hampir lebih baik dan semua yang dia mahu lakukan adalah keluar dari sana dan bermain untuk melihat bagaimana pergelangan tangannya bertahan.

David Garrard bermain sebagai pengganti Leftwich dan jurulatih menegaskan itu hanya untuk kesihatan. Namun, Leftwich tidak melihatnya seperti itu. Dia fikir dia masih akan bermula sebagai pemain tengah sekiranya Jaguar menang di Houston ketika mereka berada di sana hampir tiga minggu lalu. Dalam permainan itu Leftwich melengkapkan 14 hantaran sejauh 125 ela dari 28 tetapi tidak mempunyai gol atau pencegahan.

Del Rio menyalahkan prestasi buruk Jaguar di pergelangan kaki Leftwich. Namun, Leftwich menafikan ini dan mengatakan bahawa pukulan buruk meninggalkan rasa tidak enak yang akan menyebabkan prestasi yang buruk dalam permainan Houston.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *