Ulasan HP Pavilion Elite HPE-150t – Jenis Hiburan Apa yang Boleh Anda Harapkan Dengan PC Ini?

hiburan

HP Pavilion Elite HPE-150t muncul di pasaran beberapa bulan yang lalu dan merupakan salah satu komputer desktop mewah yang pernah saya temui. PC desktop ini boleh menjadi mesin yang berguna untuk mana-mana individu, pejabat atau organisasi besar. Anda juga dapat menggunakan mesin ini untuk bermain permainan dalam talian / luar talian, menonton video / filem yang jelas atau membuat grafik multimedia. Ya, mesin ini dilengkapi dengan ciri multimedia canggih yang menjadikan mesin ini sebagai penghibur yang lengkap. Ulasan berikut mengenai model HP Pavilion Elite HPE-150t akan sangat membantu anda sekiranya anda ingin membeli mesin ini.

Harga

Sudah tentu DOWNLOAD EVO888 Android , kebanyakan PC desktop siri Elite itu mahal kecuali satu atau dua model. Model ini tidak murah dan tidak mahal, kerana anda akan membelanjakan sekitar $ 700 untuk mendapatkan mesin ini dengan spesifikasi asas dan jika anda memerlukan spesifikasi atau alat pilihan yang lebih tinggi, maka harganya mungkin melebihi $ 1000.

Reka bentuk

HP Pavilion HPE-150t direka dengan indah dengan butang kuasa yang diterangi, beberapa port USB di bahagian depan dan belakang. Port USB disembunyikan sepenuhnya untuk memberi penampilan yang rapi pada sistem ini. Bahagian tengah mesin ini dilengkapi dengan kemasan hitam berkilat dengan aksen perak & krom. Mesin ini juga dilengkapi dengan landasan pendaratan untuk melindungi sistem anda dari calar luaran. Anda juga mendapat panel sisi untuk melihat bahagian dalaman sistem dalam model ini.

ciri-ciri

HPE-150t mendapat RAM pilihan, Hard Disc dan banyak alat berguna. Sistem ini juga dilengkapi dengan 5 Prosesor Intel Core 2 Quad, 5 kad grafik pilihan, 3 julat RAM, 6 kapasiti cakera keras dan lain-lain. Anda juga akan mendapat banyak alat utama dan sekunder pilihan dengan komputer ini. Mesin ini mempunyai kemudahan peningkatan. Beberapa peningkatan percuma juga ditawarkan oleh Syarikat HP untuk RAM dan Hard Disc. Oleh itu, sebelum memilih spesifikasi, cari di internet untuk mendapatkan potongan dan perincian mengenai peningkatan percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *